Köpa skor på nätet: internationella webbutiker

Många av de internationella webbshopparna har rabatter och även här går det att hitta billiga skor på nätet. Ofta bjuder de på frakten ifall man beställer flera skor.

Nordstrom
Strukturerad webbshop som innehåller mängder av information. Här finns bland stövlar från UGG och damskor från Vera Wang och Nike. Kort och gott du hittar det mesta i skoväg.

Footlocker Det här är shoppen för dig som söker idrottsskor för träning och vandring. Här finns mängder av sneakers från bland annat Puma, Jordan, Asics, Reebok och Nike men även kängor från exempelvis Timberland.

Steve Madden
Designad webbskop med skor får både män och kvinnor. Här hittar du det mesta från eleganta stövlar, handväskor till sandaler. Tänk också på att du måste betala moms och tullavgifter när du handlar med länder utanför EU.

Converse skor
Converse är ett av de mest populära märkena och jag misstänker att det finns en hel del inofficiella sajter för de som vill köpa billig converse.

Blundstone
Tyvärr kan du inte beställa skor direkt från det hippa australiensiska skoföretget Blundstone men du kan läsa om modellerna från företaget som blivit Södermalmshippsternas favoriter på Blundstones hemsida. I Sverige säljs Blundstone av av Torsviby Lantbruks AB i Enköping som säljer via naturkompanier mfl.

Löparskor kan du handla från Storbritannien på:
Löparskor är ofta billigare att köpa i England. Tidningen Råd&Rön nr 3 2013 hade ett reportage där de hade jämfört priset och där de pekade på de här webbshopparna.

  • wiggle.co.uk
  • startfitness.co.uk
  • sweatshop.co.uk

Se upp med fraktkostnader så att du inte får en kostnad du inte räknat med.

 

 

Kvinnoskor

Ok om du är tjej så får du inte missa

  • Just Fab – vad är Din Sko personlighet? Sajten har en djup förståelse för kvinnors relationer med skor och är den ultimata webbplatsen för den genomsnittliga sko missbrukaren. Hår får du din egna personliga stylist och föreslår nya skor som passar ditt utseende, plånbok och stil.

    personligstil

Märkesskor